Yhteystiedot

Toimistopäivystykset

Päivystykset ovat voimassa yliopiston opetusperiodien aikana. Muutoksista päivystysajoissa ilmoitetaan ensisijaisesti Osakunnan sähköpostilistalla. 

Syksyn toimistopäivystysajat:

HUOM: päivystykset tauolla 19.10. – 23.10.

Ma sihteeri Aleksi klo 12 – 14

Ti fuksimajuri Elina klo 13 – 15

Ke asuntovastaava Lauri klo 11 – 13

Päivystysaikoihin tulevista muutoksista tiedotamme erikseen Facebook-sivullamme.

Jos olet uusi opiskelija, katso ohjeet liittymissivulta. Civis, muista ottaa kuitti mukaan, jos maksat jäsenmaksun suoraan tilille tai ylioppilaskunnan kautta, kun käyt hakemassa uutta tarraa opiskelijakorttiisi! Jos maksoit jäsenmaksun lukukausi-ilmoittautumisen yhteydessä, voit todentaa Osakunnan jäsenmaksun myös WebOodin avulla toimistossa.

Keneen ottaa yhteyttä?

Jos asiasi koskee Osakunnan asuntojakirjastoatilojen ulosvuokrausta tai muuta asiaa, joita hallinnoi Pohjalaisten Osakuntien yhteistyöjärjestö Pohjalainen Valtuuskunta, tulee sinun ottaa yhteyttä asianomaiseen virkailijaan, eikä PPO:n toimistoon. Osakunnan omissa asioissa ota yhteys asianomaiseen virkailijaan. Jos et tiedä, kenelle asiasi kuuluu, lähetä postisi sihteerille tai toiminnanhoitajalle, jolloin hän ohjaa viestisi eteenpäin.

Voit myös soittaa päivystysaikoina oheiseen numeroon. Huomaathan kuitenkin, että asuntoasioissa kannattaa lähestyä suoraan asuntosihteeri Timo Laitilaa, jonka yhteystiedot löydät täältä.