Yhteystiedot

Toimistopäivystykset

Päivystykset ovat voimassa yliopiston opetusperiodien aikana. Muutoksista päivystysajoissa ilmoitetaan ensisijaisesti Osakunnan sähköpostilistalla. 

Päivystysajat keväälle 2019:

HUOM: päivystykset ovat tauolla pääsiäisenä 18.4. – 24.4. ja jäävät kesätauolle huhtikuun jälkeen.

Taloudenhoitaja Mira keskiviikkoisin klo 8-10
Sihteeri Ilona torstaisin klo 15-17
Toiminnanhoitaja Casper perjantaisin klo 13-15

Päivystysaikoihin tulevista muutoksista tiedotamme erikseen Facebook-sivullamme

Jos olet uusi opiskelija, katso ohjeet liittymissivulta. Civis, muista ottaa kuitti mukaan, jos maksat jäsenmaksun suoraan tilille tai ylioppilaskunnan kautta, kun käyt hakemassa uutta tarraa opiskelijakorttiisi! Jos maksoit jäsenmaksun lukukausi-ilmoittautumisen yhteydessä, voit todentaa Osakunnan jäsenmaksun myös WebOodin avulla toimistossa.

Keneen ottaa yhteyttä?

Jos asiasi koskee Osakunnan asuntojakirjastoatilojen ulosvuokrausta tai muuta asiaa, joita hallinnoi Pohjalaisten Osakuntien yhteistyöjärjestö Pohjalainen Valtuuskunta, tulee sinun ottaa yhteyttä asianomaiseen virkailijaan, eikä PPO:n toimistoon. Osakunnan omissa asioissa ota yhteys asianomaiseen virkailijaan. Jos et tiedä, kenelle asiasi kuuluu, lähetä postisi sihteerille tai toiminnanhoitajalle, jolloin hän ohjaa viestisi eteenpäin.

Voit myös soittaa päivystysaikoina oheiseen numeroon. Huomaathan kuitenkin, että asuntoasioissa kannattaa lähestyä suoraan asuntosihteeri Timo Laitilaa, jonka yhteystiedot löydät täältä.