Yhteystiedot

Toimistopäivystykset

Päivystykset ovat voimassa yliopiston opetusperiodien aikana. Muutoksista päivystysajoissa ilmoitetaan ensisijaisesti Osakunnan sähköpostilistalla. 

Päivystysajat syksylle 2018:

Sihteeri Saija Maanantaisin klo 12-14 (alk. 29.10. keskiviikkoisin klo 10-12)

Toiminnanhoitaja Paula Alk. 29.10. tiistaisin klo 12-14

Taloudenhoitaja Samuel Perjantaisin klo 8-10

Loput päivystysajat päivitetään tänne niiden selvitessä.

Päivystysaikoihin tulevista muutoksista tiedotamme erikseen Facebook-sivullamme

Jos olet uusi opiskelija, katso ohjeet liittymissivulta. Civis, muista ottaa kuitti mukaan, jos maksat jäsenmaksun suoraan tilille tai ylioppilaskunnan kautta, kun käyt hakemassa uutta tarraa opiskelijakorttiisi! Jos maksoit jäsenmaksun lukukausi-ilmoittautumisen yhteydessä, voit todentaa Osakunnan jäsenmaksun myös WebOodin avulla toimistossa.

 

Keneen ottaa yhteyttä?

Jos asiasi koskee Osakunnan asuntojakirjastoatilojen ulosvuokrausta tai muuta asiaa, joita hallinnoi Pohjalaisten Osakuntien yhteistyöjärjestö Pohjalainen Valtuuskunta, tulee sinun ottaa yhteyttä asianomaiseen virkailijaan, eikä PPO:n toimistoon. Osakunnan omissa asioissa ota yhteys asianomaiseen virkailijaan. Jos et tiedä, kenelle asiasi kuuluu, lähetä postisi sihteerille tai toiminnanhoitajalle, jolloin hän ohjaa viestisi eteenpäin.

Voit myös soittaa päivystysaikoina oheiseen numeroon. Huomaathan kuitenkin, että asuntoasioissa kannattaa lähestyä suoraan asuntosihteeri Timo Laitilaa, jonka yhteystiedot löydät täältä.