OSAKUNNAN YHTEYSTIEDOT

Toimistopäivystykset


Päivystykset ovat voimassa yliopiston opetusperiodien aikana. Muutoksista päivystysajoissa ilmoitetaan ensisijaisesti Osakunnan sähköpostilistalla.

Päivystysajat toistaiseksi:
Pohjois-Pohjalainen Osakunta päivystää 2.10.2017 alkaen:

Ti klo 13:00 - 15:00 toiminnanhoitaja Mira

Pe klo 12:00 - 14:00 yhteiskunnallisen valiokunnan pj Antti

Päivystysaikoihin tulevista muutoksista tiedotamme erikseen Facebook-sivullamme https://m.facebook.com/pohjoispohjalainen/

Jos olet uusi opiskelija, katso ohjeet liittymissivulta. Civis, muista ottaa kuitti mukaan, jos maksat jäsenmaksun suoraan tilille tai ylioppilaskunnan kautta, kun käyt hakemassa uutta tarraa opiskelijakorttiisi! Jos maksoit jäsenmaksun lukukausi-ilmoittautumisen yhteydessä, voit todentaa Osakunnan jäsenmaksun myös WebOodin avulla toimistossa.

 

Keneen ottaa yhteyttä?

Jos asiasi koskee Osakunnan asuntoja, kirjastoa, tilojen ulosvuokrausta tai muuta asiaa, joita hallinnoi Pohjalaisten Osakuntien yhteistyöjärjestö Pohjalainen Valtuuskunta, tulee sinun ottaa yhteyttä asianomaiseen virkailijaan, eikä PPO:n toimistoon. Osakunnan omissa asioissa ota yhteys asianomaiseen virkailijaan. Jos et tiedä, kenelle asiasi kuuluu, lähetä postisi sihteerille tai toiminnanhoitajalle, jolloin hän ohjaa viestisi eteenpäin.

Voit myös soittaa päivystysaikoina oheiseen numeroon. Huomaathan kuitenkin, että asuntoasioissa kannattaa lähestyä suoraan asuntosihteeri Timo Laitilaa, jonka yhteystiedot löydät täältä.

Yhteystiedot

Pohjois-Pohjalainen Osakunta
Ostrobotnia-talo
Töölönkatu 3 A, 5. kerros
00100 Helsinki
Puh: 040-6433009 (päivystysaikoina)
Osakunnan pankkitili: Nordea FI51 1271 3000 0823 09
Y-tunnus: 0275975-8Näytä Pohjois-Pohjalainen Osakunta suuremmalla kartalla