OSAKUNNAN YHTEYSTIEDOT

Toimistopäivystykset


Päivystykset ovat voimassa yliopiston opetusperiodien aikana. Muutoksista päivystysajoissa ilmoitetaan ensisijaisesti Osakunnan sähköpostilistalla.


Päivystysajat toistaiseksi:
HUOM: Toimistopäivystykset ovat tauolla 5.5. lähtien. Syksyn päivystyksistä tiedotetaan lähempänä.

  • tiistaina klo 11.00-13.00 taloudenhoitaja Mari
  • torstaina klo 17-19 sihteeri Annagreta
  • perjantaina klo 13-15 toiminnanhoitaja Mira


Poikkeuksista päivystysajoissa tiedotetaan sähköpostilistalla ja / tai osakunnan Facebook-sivulla.

Jos olet uusi opiskelija, katso ohjeet liittymissivulta. Civis, muista ottaa kuitti mukaan, jos maksat jäsenmaksun suoraan tilille tai ylioppilaskunnan kautta, kun käyt hakemassa uutta tarraa opiskelijakorttiisi! Jos maksoit jäsenmaksun lukukausi-ilmoittautumisen yhteydessä, voit todentaa Osakunnan jäsenmaksun myös WebOodin avulla toimistossa.

 

Keneen ottaa yhteyttä?

Jos asiasi koskee Osakunnan asuntoja, kirjastoa, tilojen ulosvuokrausta tai muuta asiaa, joita hallinnoi Pohjalaisten Osakuntien yhteistyöjärjestö Pohjalainen Valtuuskunta, tulee sinun ottaa yhteyttä asianomaiseen virkailijaan, eikä PPO:n toimistoon. Osakunnan omissa asioissa ota yhteys asianomaiseen virkailijaan. Jos et tiedä, kenelle asiasi kuuluu, lähetä postisi sihteerille tai toiminnanhoitajalle, jolloin hän ohjaa viestisi eteenpäin.

Voit myös soittaa päivystysaikoina oheiseen numeroon. Huomaathan kuitenkin, että asuntoasioissa kannattaa lähestyä suoraan asuntosihteeri Timo Laitilaa, jonka yhteystiedot löydät täältä.

Yhteystiedot

Pohjois-Pohjalainen Osakunta
Ostrobotnia-talo
Töölönkatu 3 A, 5. kerros
00100 Helsinki
Puh: 040-6433009 (päivystysaikoina)
Osakunnan pankkitili: Nordea FI51 1271 3000 0823 09
Y-tunnus: 0275975-8Näytä Pohjois-Pohjalainen Osakunta suuremmalla kartalla