Oulun Toivon kevätkokkous

Oulun Toivon kevätkokkous Möykässä 31.01.2018 18.00-

Hei sinä oululaishenkinen osakuntalainen!

Pohjois-Pohjalaisen Osakunnan kaupunkikerhoista kaunein ja kirkkain Oulun Toivo kokoaa joukkojaan ja valittee uusia toimijoita vuodelle 2018 keskiviikkona 31.1. kello 18.00 alkkaen Möykässä. Luvassa on ouluhenkistä purtavaa ja keskustelua, sekä mahdollisuuksia vaikuttaa kerhon toimintaan ja tulevaisuuteen.

Puheenjohtajan, varapuheenjohtajan ja sihteerin lisäksi Oulun Toivo ettii miehistöönsä esimerkiksi taloudenhoitajaa, laivakokkia, simavastaavaa ja sotapäällikköä. Jos nää oot sitä mieltä, että sulta löytyy jottain taitoja, tietoja ja apuja joita kerhon hyväksi tahtosit valjastaa, tuu paikalle niin kattellaan mitä kaikkea keksittäs!

Hakemuksia ja kysymyksiä kerhon toimintaan liittyen voi lähettää OuTon nykkyiselle puheenjohtajalle mieluisakseen kokemilla viestintävälineillä esimerkiksi kirjein, kyyhkyin tai pullopostitse. Myös sähköposti annukka.rytky(at)helsinki.fi toimii.

Oulun Toivo toivottaa toimintaansa lämpimästi tervetulleeksi kaikki osakuntalaiset ikkään ja kotipaikkaan kattomatta. Tuu mukkaan tekkeen vuodesta 2018 täydellisen ouluntäyteinen!

Linkki tapahtumaan facebookissa: https://www.facebook.com/events/380289659098729/


Mitä parhaimmin terveisin,

Annukka Rytky

Oulun Toivon pj

Saapumisohjeet

Möykkä-sauna sijaitsee Ostrobotnia-talon kellarissa. Möykän sisäänkäynti on talon sisäpihalla, jonne pääsee Töölönkadulla sijaitsevasta portista. Kellariin vievät rappuset sijaitsevat sisapihan vasemmassa nurkassa.


Suurempi kartta