PORTHAN-VIIKKO: Botta-appro

PORTHAN-VIIKKO: Botta-appro Osakuntakerroksessa 9.11.2017 18.00-

BOTTA-APPRO TULEE! OLETKO VALMIS?

Porthan-viikon torstaina 9.11. osakuntalaiset pääsevät osallistumaan ensi kertaa järjestettävään, huikeaan BOTTA-APPROON. Tule mukaan tutustumaan Bottan lähistön ravintolatarjontaan loistavassa yhteispohjalaisessa seurassa!

Appron ideana on kiertää kaikki (tai ainakin valtaosa) Bottan korttelissa olevista ravintoloista, ja kerätä näistä merkintöjä suorituspassiin nauttimalla kussakin ravintolassa vähintään yksi (1) omakustanteinen juoma- tai ruoka-annos. Juomat voivat olla alkoholillisia tai alkoholittomia, ja kaikki kierrettävistä ravintoloista tarjoavat myös syötävää. Kierrokseen kuuluu myös vierailut osakuntien tiloissa Ostrobotnian 5. kerroksessa sekä saunatila Möykässä. Appron suorituspaikat ovat:

Corretto Deli & Café, Töölönkatu 1 Storyville, Museokatu 8 St. Urho's Pub, Museokatu 10 Manala, Dagmarinkatu 2 Jaskan Grilli Vegaaninen lippakioski Jänö Pohjalaisten osakuntien tilat, Töölönkatu 3A, 5. kerros Möykkä, Töölönkatu 3C, kellari

Kierros aloitetaan osakuntien tiloista Bottan 5. kerroksessa klo 18, jossa jaetaan suorituspassit ja ohjeet appron suorittamiseen. Vähintään kuusi (6) leimaa keränneille luvassa upea BOTTA-APPRO -haalarimerkki!

Tapahtumaan ja osakuntien sähköpostilistoille päivitetään myöhemmin lisätietoa tapahtuman aikatauluista, ilmoittautumisesta, osallistumismaksusta ja mahdollisista ravintoloiden erikoistarjouksista approilijoille. Stay tuned!

Eli siis...

MITÄ: Botta-appro
MILLOIN: Torstaina 9.11. klo 18 alkaen
MISSÄ: Aloitus Töölönkatu 3A, 5. kerroksesta Pohjalaisten osakuntien tiloista
PALJONKO MAKSAA: Osallistumismaksu n. 3 euroa. Kierroksen aikana nautittavat juomat omakustanteisia, tarjouksia luvassa.
MIKSI: Ehkä Urkki, Manala ja Jaska on tuttuja, mutta oletko koskaan käynyt Jänöllä, Correttossa tai Storyvillessä? Nyt on aika tutustua myös näihin kaikkiin!

Tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/1304191223041630/

Saapumisohjeet

Osakuntakerros on Ostrobotnia-talon viides kerros. Viidenteen kerrokseen pääset hissillä tai portaita pitkin Töölönkadun puolelta.


Suurempi kartta