PORTHAN-VIIKKO: Ostrobotnian avoimet ovet

PORTHAN-VIIKKO: Ostrobotnian avoimet ovet Osakuntakerroksessa 5.11.2017 12.00-5.11.2017 18.00

Sunnuntaina 5.11. klo 12–18 Pohjalainen Valtuuskunta järjestää avointen ovien päivän osakuntatalo Ostrobotnialla. Olitpa sitten nuori tai vanha, nykyinen tai entinen osakuntalainen tai muuten vain tiloista ja taiteesta kiinnostunut, tervetuloa vierailemaan osakuntatalossa ja tutustumaan toimintaan!

Ostrobonian juhlakerroksessa talon toisessa kerroksessa (Museokatu 10) on esillä osakuntien taideteoksia, joista monet ovat yleisön nähtävillä vain harvoin. Samalla vierailijat voivat tutustua myös juhlakerroksen tiloihin kuten historialliseen Jääkärihuoneeseen. Pohjalaisen Valtuuskunnan aktiivit ovat paikalla kertomassa tiloista ja taideteoksista.

Ovet ovat auki myös viidennessä kerroksessa (Töölönkatu 3A), jossatoimivat pohjalaiset osakunnat Etelä-Pohjalainen Osakunta, Vasa nation sekä Pohjois-Pohjalainen Osakunta. Vieraille on kahvitarjoilu, ja osakunta-aktiivit ovat paikalla esittelemässä osakuntien toimintaa.

Avointen ovien aikana myös ravintola Manala palvelee nälkäisempiä vieraita alakerrassa klo 14 alkaen. Lämpimästi tervetuloa!

Tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/187655775132732/

Hinta Ilmainen.

Saapumisohjeet

Osakuntakerros on Ostrobotnia-talon viides kerros. Viidenteen kerrokseen pääset hissillä tai portaita pitkin Töölönkadun puolelta.


Suurempi kartta