PPO:n fuksipäivälliset

PPO:n fuksipäivälliset Osakuntakerroksessa 7.10.2017 18.00-8.10.2017 02.00

”Siell' heti kohta kaula kastuu, ja pakko ompi istahtaa…”, vai menikö se sittenkään tällä tavalla?

Fukseille suunnattu klassikko PPO:n fuksipäivälliset järjestetään jälleen kerran, ja nyt juuri sinulla on mahdollisuus tulla selvittämään, meneekö laulu oikeasti edellä kuvatulla tavalla vai onko se vain hourivan civiksen musiikillinen harha-askel. Fuksipäivälliset ovat fuksien ensimmäiset pöytäjuhlat ja yhdet parhaimmista tapahtumista koko syksynä. Laita siis ykköset ylle, ota poroa sarvista ja saavu Bottalle rikastuttamaan akateemista juhlatietämystäsi sekä viettämään unohtumaton ilta fuksien ja civisten kanssa.

Juhlat alkavat tapakoulutuksella klo 18 alkaen. Alkumalja tarjoillaan hiukan ennen seitsemää ja pöytiin siirrytään kello 19. Pukukoodina miehillä on esimerkiksi puku tai suorat housut ja bleiseri, naisilla esimerkiksi cocktailmekko tai hame ja juhlava pusero.

Pöytäjuhlat kustantantavat PPO:n fukseille 10 euroa, civiksille 13 euroa ja muille 16 euroa. Päivällisille osallistuvia pyydetään tuomaan mukanaan tosite maksusuorituksesta, esimerkiksi puhelimesta näytetty verkkopankin kuitti käy hyvin. Ota mukaasi myös opiskelijakortti/osakuntanauha.

Maksuohjeet:

Saaja: PPO/Fuksivaliokunta, Tilinumero: FI42 1572 3000 3271 97, Viite: 7100

Lisätiedot:

Mikäli tahdot, voit jo tässä vaiheessa hankkia itsellesi PPO:n tummansinisen laulukirjan toimistoltamme. Suosittelemme tätä lämpimästi, sillä kirjasta on varmasti hyötyä myös tulevaisuuden pöytäjuhlilla. Laulukirjan hankkiminen ei kuitenkaan ole välttämätöntä, sillä pöydässä on aina käyttökappaleet juhlijoita varten.

Juhlaterveisin,

Anni Oittinen, PPO:n fuksivaliokunnan puheenjohtaja

Tähän tapahtumaan voi ilmoittautua välillä 17.09.2017 klo 17.33 — 2.10.2017 klo 23.59

Saapumisohjeet

Osakuntakerros on Ostrobotnia-talon viides kerros. Viidenteen kerrokseen pääset hissillä tai portaita pitkin Töölönkadun puolelta.


Suurempi kartta