Pohjalaiset fuksiaiset 2017

Pohjalaiset fuksiaiset 2017 Ostrobotnialla 22.09.2017 17.00-22.09.2017 22.00

Toivottavasti ette ole itseänne väsähtämään päästäneet, vaan olette voimia tähän koitokseen säästäneet. Näihin kinkereihin ei ole katunut lähtemistä kukaan, joten älä epäröi lähteä mukaan. Nyt suunnataan nimittäin kohti fuksisyksynne pääpäivää, ilman pienintäkään huolen häivää!

Fuksiaisissa teistä tosi pohjalaisia luodaan, kun rasteilla vaativia tehtäviä eteenne tuodaan. Rasteilla tehtävien kirjo on suuri, sinua auttaa taito tai tuuri. Yksi asia on kuitenkin varmaa: rastinpitäjien ilo tuottaa hyvää karmaa. Nyt ei siis saa peljätä itseään likoon laittaa, jos voitto fuksiaisista teille maittaa!


Tänä vuonna rakasta kanta-aluettamme on kohdanut tuntematon uhka, joka on vaarassa tuhota kaiken tieltään! Teidän tehtävänänne on purkaa salainen koodi, joka ilmiantaa uhkatekijän henkilöllisyyden. Viilatkaa siis ryhmähenkenne, strategianne ja luovuutenne timanttisiksi tätä koitosta varten, sillä vain te voitte auttaa!

MITÄ: POHJALAISET FUKSIAISET 2017 MISSÄ: Töölönkatu 3 A ja Helsingin keskusta MILLOIN: Aloitus klo 17:00 Teatterista JATKOT: Avoimet ovet kaikille opiskelijoille Bottan 5. kerroksessa.

Ps. Muista näyttää ovella opiskelijakortti tai osakuntanauha, mikäli osallistut vain jatkoille.