Stipendiaattipäivälliset: Winter Beach Party

Stipendiaattipäivälliset: Winter Beach Party Klubihuoneessa 3.02.2017 18.30-4.02.2017 02.00

Pohjalaiset!

PPO:n vuosijuhlaan ovat saapumassa ja osallistumassa myös kansainväliset ystävämme ja haluamme toivottaa heidät tervetulleiksi perinteisen stipendiaattipäivällisen merkeissä. Juhla järjestetään PPO:n tiloissa Bottalla 5. kerroksessa vuosijuhliin valmistavien tanssiharjoitusten jälkeen perjantaina 3.2. alkaen klo 18.30.

Tule mukaan tutustumaan kansainvälisten ystävyysjärjestöjemme edustajiin ja toivottamaan heidät tervetulleiksi hyvän ruuan ja juoman saattelemana! Juhlan teemana on Winter Beach Party - luvassa siis lämpöistä rantatunnelmaa talvisissa maisemissa, sex on the beach -drinkkejä, kaislahameita, lei-seppeleitä... Juhlaan voi pukeutua teeman mukaisesti.

Ilmoittaudu mukaan keskiviikkoon 1.2. mennessä lomakkeen kautta. Juhlan hinta on 13 euroa civiksille ja 10 euroa fukseille, alkoholiton menu maksaa kaksi euroa vähemmän. Juhla maksetaan käteisellä paikan päällä, varaa mielellään mukaasi tasaraha.

Beach partyjen jälkeen juhlitaan jatkot, jotka päättyvät klo 02, jotta olisimme kaikki vielä skarppina seuraavan päivän vuosijuhlaa varten!

Tervetuloa mukaan Bottan rantamaisemiin keskellä helmikuuta!

Terveisin Miina Huotari, kv-vastaava (miina.huotari@gmail.com)

Hinta 13/10 e.

Tähän tapahtumaan voi ilmoittautua välillä 22.01.2017 klo 16.33 — 1.02.2017 klo 23.59

Saapumisohjeet

Klubihuone sijaitsee Ostrobotnia-talon osakuntakerroksessa, kerroksen sisäänkäynnistä katsottuna aulan vastakkaisella seinustalla (oikeanpuoleinen ovi.) Osakuntakerros on Ostrobotnia-talon viides kerros. Viidenteen kerrokseen pääset hissillä tai portaita pitkin Töölönkadun puolelta.


Suurempi kartta