PPO:n kulttuuriexcu: Kikka Fan Club

PPO:n kulttuuriexcu: Kikka Fan Club Teatteri Jurkassa 5.10.2017 18.45-

Nyt syöksyy sukkula Venukseen ja käyrä lähtee kunnolla nousemaan, kun Pohjois-Pohjalaisen Osakunnan kulttuurivaliokunta haluaa sua viihdyttää, nimittäin tekemällä kulttuuriexcursion Teatteri Jurkan Kikka Fan Club -näytelmään!

Osakunnan bileissäkin lukemattomia kertoja tanssitut ja hoilatut Kikan kappaleet heräävät henkiin artistin muistoa kunnioittavassa monologiesityksessä, josta PPO:laiset pääsevät nauttimaan torstaina 5.10. klo 19. Esityksen jälkeen on mahdollista osallistua feministiseen teemakeskusteluun aiheesta "Naisen oikeus määritellä itsensä julkisuudessa".

Kulttuurivaliokunta on varannut esitykseen kuusi lippua, joista osakuntalaiset maksavat vain 10 euroa / kpl! Varaa siis paikkasi exculle pian alla olevan lomakkeen kautta.

Teatteri Jurkka sijaitsee Kruununhaassa osoitteessa Vironkatu 7. Exculle osallistuvia pyydetään saapumaan paikalle viimeistään klo 18.45 ja tuomaan mukanaan tositteen maksusuorituksesta, esimerkiksi puhelimesta näytetty verkkopankin kuitti käy hyvin. Ota mukaasi myös opiskelijakortti.

Maksuohjeet:
Saaja: PPO/Kulttuurivaliokunta
Tilinumero: FI10 1271 3000 0808 16
Viite: 5102
Summa: 10 euroa

PPO:n kulttuurivaliokunnan puolesta
Anni Haapalainen
anni.haapalainen at helsinki piste fi


Lisätietoa esityksestä:

Oman tiensä kulkija, aina aito. Kapinallinen. Ihana Kikka, yksi Suomen menestyneimmistä naisartisteista. Toisaalta imagonsa vuoksi väheksytty, naurunalainen ja ei-salonkikelpoinen. Monelle heistä, jotka eivät osanneet uida valtavirran mukana, edusti Kikka rohkeaa ja rohkaisevaa vaihtoehtoa. Hän oli itsenäinen ja kunnianhimoinen poplaulaja, joka puolusti valintojaan ja vastasi alentavaan käytökseen asiallisuudella.

Kikka Fan Club on kunnianosoitus ja requiem. Se on taiteilijakuva viihdetähti Kikasta. Sinfonian muotoon rakennetussa monologiesityksessä kuullaan myös Kikan tuttuja lauluja.

Hinta 10.

Tähän tapahtumaan voi ilmoittautua välillä 11.09.2017 klo 16.40 — 3.10.2017 klo 23.59