TAPAHTUMAT

 • 31.03.2017 18.00, Leffailta: Röllit!, Teatteri

  Tässä tulee hirmuinen rölli, on mulla metsässä tölli..

  Ennemmin tai myöhemmin jokainen päätyy kysymään itseltään "Olenko röllipeikko vai menninkäinen?" Löytyypä sisältäsi sitten pienen pieni Iso Rölli tai kuvankaunis menninkäinen, haluamme auttaa sinua löytämään totuuden ja elämään sen kanssa. Tule siis etsimään itseäsi viidestä täyspitkästä Röllielokuvasta tai jakamaan lapsuustraumasi, oli se sitten Suuri Roska tai Samuli Edelman laulamassa soundtrackilla.

  Viisi katsottavaa kokoillan elokuvaa olisivat:

  Rölli – Hirmuisia kertomuksia

  Rölli ja metsänhenki

  Röllin sydän

  Rölli ja kultainen avain

  Rölli ja kaikkien aikojen salaisuus

  Pidätämme oikeuden vähentää elokuvien määrää, jos järjestävät joutuvat käymään läpi ylitsepääsemättömiä vaikeuksia saadakseen leffat käsiin.

  Mitä: Leffailta Röllit!

  Missä: Bottan teatteri, Töölönkatu 3A

  Milloin: 31.3. klo 18.00 alkaen

  Miksi: Koska joinakin aamuina jokaisesta peilistä vastaan katsoo Rölli

 • 1.04.2017 18.30, Daamarit 2017, Osakuntakerros

  Bottan Daamarit ovat täällä – aatelisempana kuin koskaan!

  Vuonna 2017 Etelä-Pohjalainen ja Pohjois-Pohjalainen herrasväki järjestää nuorille ja kauniille neidoille pöytäjuhlan 1900-luvun alkupuoliskon tyyliin. Daamarien teemana toimii hienojen ja herkkien televisiosarjojen (kuten Downton Abbeyn, The Crown'n ja Hovimäen) innoittama 1900-luvun alun aatelisväki. Pukeudu siis parhaimpaan pukuusi ja saavu paikalle diivampana kuin koskaan.

  Nämä suurta juoruilua, draamaa ja jännitystä sisältävät juhlat järjestetään aprillipäivänä 1.4. kello 18:30 alkaen Ostrobotnia talon 5. kerroksessa. Tämä aatelinen illallinen kustantaa fukseilta 10€ ja civiksiltä 13€. Ilmoittautuminen tapahtuu osoitteessa https://goo.gl/forms/66xHsgjr8Sdv4fYD3

  Linkki FB-tapahtumaan: https://www.facebook.com/events/1839519566265433/

  MITÄ: Bottan Daamarit 17

  MISSÄ: Töölökatu 3A, 5krs

  MILLOIN: 1.4. 18:30

  MIKSI: Pohjalaisia naisia tulee juhlistaa!

 • 4.04.2017 12.00, PPO goes Dark Side: Saunaleffamarathon Möykässä!, Möykkä

  Ahdistaako kevät ja kuntavaalit? Pelkäätkö opintomenestyksen laskevan? Ei hätää. Aina voit tulla pimeälle puolelle, nimittäin Möykkään!


  PPO:n yhteiskunnallinen valiokunta pohtii yhteiskunnallisia kysymyksia, kuten kauppareittien verotusta, perustuslakia, poikkeusvaltuuksien antamisia ja kapinaan käymistä Möykässä kun perehdymme Star Wars -saagan episodeihin 1-7! Mukaan voit tulla heti alkuun tai milloin vain haluat - arvioitu kesto on noin 15 tuntia. Sauna on lämmin koko marathonin ajan, joten välillä pimeitä puolen paineita voi purkaa nakkaamalla löylyä kiukaalle!


  Tule mukaan pimeälle puolelle - sauna on jo lämmin!


  MITÄ: PPO goes Dark Side: Saunaleffamarathon Möykässä

  MISSÄ: Töölönkatu 3 C eli sisäpihalta rappuset alas kellarisauna Möykkään

  MILLOIN: 4.4. kello 12

  MIKSI: https://www.youtube.com/watch?v=qSgJeVwjnpc


  Lisätietoja:

  Antti Pollari

  ppo-yhteiskunnallinen@helsinki.fi

 • 6.04.2017 06.00, PPO:n talviretki 2017, Hyrynsalmen Ukkohalla

  Kesään on pitkä matka, mutta rinnassa kaihertaa outo kaipuu Pohjoiseen? Onneksi kaksi osakuntalaista löivät viisaat päänsä yhteen ja päättivät organisoida retken luonnonkauniiseen Kainuuseen. Luvassa viikonloppuna olisi kulkemista vaaralla ylös alas omavalintaisella välineellä (sukset, lauta, liukuri, jätesäkki), railakasta after-skitä niin pöydässä laulaen kuin ulkona hilluen, bondailua kanta-alueen päättäjien kanssa ja mukavaa yhdessäoloa. Näillä näkymin reissun majoitus ja matkat maksaisivat noin 40 euroa per henkilö. Tämän päälle tulisivat lisäksi ruoka-, juoma- ja laskettelukulut.

  Tämä ilmoittautuminen on sitova! Matkalle mahtuu mukaan 12 henkilöä. Maksutiedot ja lopullinen kustannus ilmoitetaan ilmoittautuneille myöhemmin. Lähtö tapahtuu Helsingistä torstai-aamuna omilla autoilla, autojärjestelyitä setvitään myöhemmin

  Mitä: Osakunnan Talviretki

  Milloin:6.-9.4.2017

  Mihin: Kanta-alueelle Hyrynsalmen Ukkohallaan

  Miksi: Koska retket kanta-alueelle ovat opiskelijan parasta aikaa