Vuosikokous 2014

Kukkuu!

Vuosikokous tuli ja meni ja nyt on uudet virkailijat valittu! Näihin vekkuleihin velikultiin voit perehtyä oheiselta virkailijat-sivulta, ehkäpä olet heistä johonkin jo Ostrobotnialla törmännytkin…

Letkeässä kokouksessa päätettiin myös muuta hauskaa, esimerkiksi järjestää Pre-Wappu 28.4.2014. Tuleppa mukaan ja matkaan!

 

Joitakin paikkoja jäi vielä avonaiseksi, kysy ihmeessä lissää ja lähe mukaan hommaan!

 

A. Pollari

Hiiohoi!

Kevätkokkous tuli ja meni ja sielä päätettii valita minut tämä laiva uuveksi laivakoiraksi eli puhheejohtajaksi. Esittelempä siis itteni, eli oo Laivakoira ja sielultani oo merekävijä ja kotosi perämere suurimmalta karilta. Merelä seilatesa parasta o ehottomasti se haju ja sitte toiseksi morsetus. Rohkiasti vaa puujalakaa potkimaa ku seuraava kerra nähhää. Toki pelätäkki saa niinku Oulusa o tapana.

Kokkouksesa valittii myös muu miehistö, joka o listattuna tuola miehistösivula nytte, ja vähäse me myös mietittii tuleva vuoje ohojelmaaki. Issoista tapahtumista ekana o tulosa Ree-Wappu ja se ois perjantaina 26.4. Se jäläkee me aateltii kokkeila jotaki uutta eli Oulunkavun kalijakävelyä, josta tullee myöhemmi sitte lissää noottia. Voi olla että joku tuppi-iltaki mahtuu ohojelmaa vielä täsä kevvää aikana josko se puukko jostai löytyy. Pullopostia voi laittaa jos haluaa tehä jottai muuta.

Sillo ku savu nousee ja terwa haisee, ni tietää että se o Oulun Toivo maisemisa. Tuuha sillo viimestää pällistelemää ja tutustummaa tähä perämere ihimeesee.

Hyviä tuulia tulevalle vuojelle toivotelle koko miehistö puolesta!

Laivakoira Sipola

Kevätkokkous

Hyvät outolaiset!

On vihdoin tullu aika pittää kevätkokkous, ja sehän on sunnuntaina
10.3. kuuesta etteenpäin Möykässä. Auki on jos jonkinlaisia virkoja,
tässä niistä muutamia:

  • puhheenjohtaja
  • sihteeri
  • taloudenhoitaja
  • emäntä
  • miehistön rekrytoija
  • simavastaava
  • munkkimestari
  • vuosijuhulamestari

…ja monta muuta. Keksitään lissää jos ei listasta löytyny virkaa
just sulle! :)

Jos et pääse paikalle ja haluat silti olla mukana ohjaamassa Laiva
Toivo Oulua jossain virassa tänä vuonna, otahan yhteyttä puhheenjohtajaan mailitse tai muutoin otat yhteyttä ennen kokkousta!
Ja oispa muuten kivvaa jos laittaisit mailia virkahalukkuudestas
vaikka pääsisitki kokkoukseen.

Virkailijavalintojen lisäksi kokkouksessa suunnitellaan tämän vuojen
toimintaa, hyväksytään viime vuojen tilinpäätös ja eiköhän me pelailla
ja käydä saunassaki jossakin vaiheessa.

Eli kertauksena vielä aika & paikka:
10.3.2013 klo 18
Möykässä (portaita sisäpihalta kellariin)

Nähhään Möykässä!

-Liisa
puhheenjohtaja

Oulun Toivon Vuosijuhlat!

Jälleen on tullut sen aika, kun suuri ja mahtava kaupunkikerhomme Oulun Toivo täyttää vuosia. Nyt juhulitaan jo kolomannettatoista kertaa, eli OuToki on päässy teini-ikkään.

Juhulat alakaa torstaina 29.11. siinä kuuen pintaan Möykäsä ja jatkuu myöhälle yöhön. Sauna saattaa perinteiseen tappaan lämmetä ja jatkoilla mahollisesti kaivetaan korttipakka essiin. Niinku aina Oululaisisa mennoissa. Kaikki on tervetulleita ikkään ja sukupuoleen kattomatta, niin lappilaiset, kuin myös ne jotka on Kajjjaanista. Myös ihania naapureita Eteläpohojammaalta toivotaan mukkaan. Koska Möykkä on meleko pieni tila ja kaikki ei voi olla tervaporvareita, saatikka päästä semmosiin juhuliin, ilimottautumisia otetaan rajallisesti vastaan. Mukkaan pöytäossuuteen mahtuu korkeintaan 20 juhulijaa! Varmista nää siis paikkasi syksyn mehevimpiin pilleisiin mahollisimman nopiasti!

Ohojelmassa on ainaki hyvvää ruokaa ja normaalia enemmän juomaa. Oulua kannattaa opiskella, nii voi saaha jotaki palakintoja. Pukukoodina on smart casual ja merihenkinen asu on tietenki aina plussaa. Jos haluat esittää tervehyksen teini-ikkäiselle OuTolle, niin ilimota siitä etukätteen Anrille. Hinta on 12 eurua kiiviksiltä ja 10 vukseilta. Jos haluaa olla alakoholittomana, nii kaks eurua vähemmän. Koska ollaan porvareita, nii meillä on vähä paremmat ruuat tänä(kin) vuonna. Menua voi kattua viestin lopusta.

Ilimottautuminen löytyy seuraavan linkin takkaa:
http://ppo.osakunta.fi/tapahtumat/tapahtuma/oulun-toivon-vuosijuhulat/ilmoittaudu/#form

Lämpimästi sinut tervetulleeksi toivottaa,
Anri Ervasti Oulun Toivon vuosijuhulamestari 2012 (040-825 3017 – ota yhteyttä jos et tiedä missä Möykkä on, tai on muuten vaan asiaa. Meikä kuuntelee ja selevittää)

***

Seleväksi suomeksi tiivistettynä
MITÄ: Oulun Toivon vuosijuhlat
MISSÄ: Ostrobotnialla, Möykässä
MILLOIN: Torstaina 29.11. 18->

***

Menu: Alkuruoka: Savuporokeitto + astetta parempi olut/siideri
(Outoberfest-oulutmaistelujen parhaimmistoa)

Pääruoka: Lohta, paahdettuja
yrttivihanneksia + valakkari

Jäläkiruoka: Pannukakkua + terwaa ja kahavia ja aveccia

Testipostaus

Sivut on näemmä ollu kohtuullisen kauvan jo pois kuvioista. Eipä oo ennää!

Webbimaisteriki huomauttaa näin fuksi-&tuppi-illan kunniaksi että tännään on Oulun Toivon fuksi&tuppi-ilta Möykässä klo 19 alkaen. Jos haluat saunoa nii sitä varten kannattaa ottaa mukkaan oma pyyhe. Eli eiku tappaamaan muita oululaishenkisiä ja sieltä päin tulevia. Kempeleläisiäkkään ei katota pahalla, aina.

OUTOberfest

Oululaiset herätkää! Syksy on saapunut ja toivotamme sen tervetulleeksi kohottomalla maljaa!

Napoleonin sotien ajoilta periytyvä juhla valtaa tänä vuonna Möykän suuremmalla voimalla kuin Baijerissa konsanaan. Tule maistelemaan erilaisia oluita ja siidereitä, tarjolla toki bratwurstia, valakolöökiä ja muuta herkullista ruokaa unohtamatta päräyttävää seuraa torstaina 7.10 klo seittämästä etteenpäin.

Laitamme toki saunan lämpiämmään ja toki siihe päälle otamme normaalit saunajuomat!

Joudumme osallistujamäärästä riippuen keräämään osallistumismaksun max. 5e, jolla saat olutmaistelukierroksen ja tottakai ruuat päälle! Omiaki herkkuoluita saa tuua!

Tuuppa!

Twitteriä

Oulun Toivo on ollut internet-maailman edelläjäkävijä muinaisella 90-luvulla. Eilen OuTo siirtyi Twitter-aikaan, eli fasilitoi etäläsnäoloa lyhyiden viestien avulla. Live-tuppi rules!

http://twitter.com/ouluntoivo/

Oulun Toivo nyt myös Facebookissa

Käyppä liittymässä Oulun Toivon sivuille, nyt myös Facebookissa.

http://www.facebook.com/group.php?gid=103727756329522

HUOMAA MYÖS TUPPI-ILTA TUOSSA OIKEALLA!

Maakuntaviikon tuppi-ilta

Keskiviikkona 14.4 pärähtää taas Möykässä! Tule pelaamaan tuppea, pöytälätkää tai lautapelejä! Paikalle loihditaan maukas tarjoilu ja oluttakin on myynnisä. Sauna pistetään lämpiämmään!

Tarjolla on mahdollisesti myös mahdollisuus maalata pöytälätkän tyyppejä ”oikean värikseksi” eli Kärppäkuosiin:)

Uuet virkailijat 2010

OuTon vuosikokous 9.2.2010 valitsi viisaasti uuet ihimiset remmiin:

Virkailijasivu on päivitetty!

”Lappilaisia emme ole, kainuulaisiksi emme tule, olkaamme siis oululaisia”
-tuntematon