YHTEISTYÖTAHOT

 

 

 

 

Opiskelijajärjestöt

 

Suomi

 

PPO on tietysti yhteydessä omaan ylioppilaskuntaansa eli Helsingin yliopiston ylioppilaskuntaan (HYY). Näiden lisäksi PPO tekee paljon yhteistyötä muiden Helsingin osakuntien kautta, sekä suoraan että Osakuntien Yhteisvaltuuskunnan ja Osakuntalaisen Unionin kautta.

Erityisen tiiviisti teemme yhteistyötä naapuriosakuntiemme eli Etelä-Pohjalaisen Osakunnan sekä Vasa nationin kanssa - mikä ei ole yllätys, asummehan saman katon alla. Pohjalainen valtuuskunta on kaikkien pohjalaisten osakuntien yhteistyöelin, jonka vastuulla on mm. Osakunnan asuntojen ja yhteisten tilojen hallinnointi, Ostrobotnia-lehti ja sekä yhteinen kirjasto.

Eikä unohtaa sovi myöskään yhteyksiämme Pohjoispohjalaisiin Senioreihin.

Muista suomalaisista opiskelijajärjestöistä PPO:lla on yhteydet

Lisäksi maakuntakerhoimmalle on yhteyksiä muihinkin suomalaisiin opiskelijajärjestöihin.

Yhteistyö ulkomaisten opiskelijajärjestöjen kanssa on PPO:ssa erityisen vahvaa. Ulkomaisia ystävyysjärjestöjä on sekä Ruotsissa, Tanskassa, Latviassa että Virossa. Heidän kanssaan käymme vuoroin vieraissa toistemme juhlissa sekä lähetämme vaihto-opiskelijoita eli stipendiaatteja.

Ruotsi

 

PPO:n ruotsalaisia ystävyysjärjestöjä ovat

Tanska

 

Tanskalainen ystävyysjärjestömme on

Viro

 

Virolainen ystävyysjärjestömme on

Latvia

 

Latvialainen ystävyysjärjestömme on

Lisäksi PPO:lla on myös siteitä muihin opiskelijajärjestöihin Pohjalaisen Valtuuskunnan puolesta.

Maakunta ja elinkeinoelämä

 

Yrityksistä ehdottomasti tärkein yhteistyökumppanimme on Ravintolayhtiö Botta Oy (Manala). Ravintolassa on tarjolla Suomen paras opiskelijalounas PPO:n jäsenille ja siellä myös järjestämme suurimmat juhlamme.

Kotimaakuntiimme olemme yhteyksissä erityisesti maakuntaliittojen kanssa.