FUKSIVASTAAVAT

Mikko Mäkelä
Fuksivaliokunnan puheenjohtaja

Hei! Aloitan syksyllä kolmannen vuoteni teoreettisen fysiikan parissa. Osakunnalle päädyin ensimmäisenä opiskeluvuotenani ja siitä matka on jatkunut vahvasti “bottaantuneena”. Bottasta eli Ostrobotnia-talosta, on sittemmin tullut lähes toinen koti minulle. Tänä vuonna johdan PPO:n fuksivaliokuntaa ja järjestän pääasiassa kaikki fuksitapahtumat osakunnalla. Yritämme parhaamme fuksivaliokunnan kanssa, jotta uudet fuksit tuntisivat olonsa heti tervetulleeksi. Olen toiminut myös PPO:n maakuntakerhossa, Lapin Lupossa aktiivijäsenenä ennen fuksitoimintaan siirtymistä. Sitä kautta pääsin myös heti tutustumaan juhlien järjestämiseen ja erilaisiin “nakkihommiin”. Voinkin suositella maakuntakerhoja kaikille, jotka haluavat päästä helposti tutustumaan erilaisiin osakunnan askareisiin! Ehdottomasti suosikkitekemistäni osakunnalla ovat pöytäjuhlat. Mikään ei voita ruokaa, juomaa ja laulun raikaamista! Tervetuloa uudet fuksit! Syksyllä nähdään, jos ei fuksipäivystyksissä, niin viimeistään erilaisissa tapahtumissa!

Alli Palojärvi

Heipä hei fukseroinen! Lämpimästi tervetuloa PPO:n huomaan! Minä olen Alli, viidennen vuoden Aasian tutkimuksen opiskelija. Olen syntynyt Lapissa, mutta kasvanut Savossa. Tästä huolimatta (tai ehkä siitä johtuen) olen sopinut tämän talon sekalaiseen seurakuntaan erinomaisesti. Tänä vuonna olen PPO:n isäntä sekä liikuntavastaava, minkä vuoksi uskonkin, että tulemme tapaamaan useasti. Nähdään isännän kopin tuntumissa, fuksitapahtumissa, pöytäjuhlissa, ja liikuntatapahtumissa. Bottalla riittää tekemistä!

Hennaleena Turpeinen

Hei sinä juuri! Tervetuloa osakuntaan! Minä olen Hennaleena ja osakuntatalon lattioita olen kuluttanut jo 4 vuotta. Yliopistolla olen kylläkin jo tallustellut 6 vuotta, joten hieman myöhäisheränneenä hoksasin nokkani työntää Bottan ovesta sisään. Opiskelen suomen kieltä pääaineenani ja siinä sivussa on tullut opiskeltua kaikennäköistä jännittävää ja vähemmän jännittävää. Opettajahan minusta tietenkin tulee! Osakunnalla olen toiminut useammassa virassa, mutta sen lisäksi olen tykännyt tanssahdella tiistaisin juhlasalin lattialla sekä ihan vain viettää aikaa aivan mahdottoman hyvien tyyppien kanssa erinäisten eri aktiviteettien muodossa. Kyllä me sinutkin hyvä fuksi otetaan avosylin vastaan. Mukaan mahtuu olit sitten minkälainen tahansa!

Arttu Jutila

Päivähdys! Mie olen Arttu, jo seitsemättä vuotta Helsingissä viihtyvä Inarijärven rannalta kotoisin oleva geofyysikonalku. Minulle voit tulla puhumaan hoon päältä tai meänkieltä – kuuntelen sitä mielelläni, vaikka en sitä lappilaisuudesta huolimatta osaa. Osakunnalle löysin heti ensimmäisenä opiskeluvuotenani asunnon saannin kautta, mutta pian hoksasin osakunnan ja osakuntaelämän olevan paljon muutakin. Sillä tiellä olen edelleenkin, matkan varrelle on sattunut niin pienempiä kuin myös isompia virkoja ja toimia. Osakuntatapahtumien suhteen olen kaikkiruokainen, mutta varmimmin minut voi tavata useimmista pöytäjuhlista ja niiden jälkeen nojaamasta isännänkopin tiskiin, saunomasta Möykästä tai hengailemasta toimistosta.